Welkom bij Sprachcaffe Cuba reizen

Sprachcaffe Cuba Travel heeft een groot aanbod van reizen en vakanties op Cuba. Onze ervaren specialisten zijn experts in het organiseren van Cuba vakanties helemaal afgestemd op de wensen van de reizigers. Of je nu houdt van luxe en comfort of graag op zoek gaat naar avontuur en uitdaging. Cuba biedt veel diversiteit waardoor iedere reiziger hier een geweldige tijd zal hebben. 

Er is ontzettend veel te doen en te zien in dit prachtige land. Sprachcaffe Cuba Travel organiseert vakanties zo gevarieerd als het eiland zelf is. Je hebt de keuze uit volledig verzorgde reizen, of je kunt kiezen voor bepaalde onderdelen om zo een vakantie naar eigen wens samen te stellen. 

Kies welke delen van het eiland je zou willen ontdekken – of je nou rond wilt toeren per fiets, te voet, vanachter een raam van een luxe touringcar of in je eigen huurauto – wij zullen de voor jou ultieme vakantie samenstellen. 

De “Pearl of the Caribbean” heeft zijn naam verdiend aan de prachtige natuur, de historische gebouwen, de uitgestrekte witte stranden met palmbomen, en natuurlijk de levendige Cubaanse cultuur met haar muziek, dans, eten, heerlijke rum en wereldberoemde sigaren. Om er voor te zorgen dat je niets mist van deze aantrekkelijke aspecten van Cuba en om je de stress van het plannen en organiseren weg te nemen, bieden wij ook rondreizen waarbij we alles voor je regelen: van accommodatie tot het vervoer, tot activiteiten, eten en excursies. 

Voor wie nog wat meer uit een vakantie naar Cuba willen halen bieden wij reizen rondom bepaalde thema’s aan: taalreizen, dansvakanties, duikvakanties, actieve vakanties en nog meer! Ontbreekt jouw ideale bestemming of activiteit in ons aanbod, neem dan contact met ons op. Ons team kan en wil er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je droomvakantie zult beleven op Cuba. Ons Nederlandse team wordt bijgestaan door een lokaal team in Havana met vele jaren ervaring in toerisme op Cuba. 

Sprachcaffe Cuba

Sprachcaffe Cuba Travel

 

Tel: 030-2341312
info.dutch@sprachcaffe.com

Openingstijden:
09:30-17:00 Ma-Vrij